mandag 16. mai 2016

Pinsen er over

med et stilt brak. Bilen starta ikkje... Ernst er av den handytypen, så eg tok det med ro til å begynna med. Så måtte han be om hjelp frå svogeren. Han er bilmekaniker. Gale va gale... Te slutt måtte me ringa 02300, som er telefonen tilSparebank1 Skadeforsikring. Hjelpå kom før det var gått ein time.

Koselige fyr i bergingsbil frå Evje. Han skrudde og stroppa gobilen på "briller" og avgårde bar det. Før dette hadde eg tømt bobilen for det eg hadde pakka for ei langhelg. Det var klær for fint vær, kaldt vær, sol, regn og snø. Det blir litt av det kan me sei. Va kanskje overlast. Og siden det skulle væra 17.mai feiring også hadde eg med meg minst 5 kjolar. Må jo ha litt å velg i. Bunaden er uaktuell. Eg er ingen smørblomst i kjole, men med bunad ser eg ut som ein fullriggar i storm!

Og me har mange gode venner!!!!! så me fekk låna bilen til ein venn, mens han fekk kjøra med andre. For leiebilavtalen gjelde ikkje på motorhavari på bilar over 8 år, og vårt mobile hjem er ikkje av den nyaste sorten.... Me e deg evig takknemlig Nils!!!!!

Det er ergerlig når planar går i vasken. Men eg e evig takknemlig  for at dette ikkje skjedde på ferie i et eller anna utland. Så er det bare å håpa på at verkstedet finne ut av feilen uten at heile sparekontoen går te pises.

Så nå sete me her i stova som dei to gamle me e. Kjøttkaker kjøpte me på Essoen på Vikeså, så det blei ingen delikatesse å dela på i heimen. Men vinen e goe, og når me kjeme lenger ned i flaskå kan det væra me løyse nåken verdensproblemer og. Foreløpig e me opptatt med kvar sitt nettbrett.

I mårå e det nasjonaldagen. Eg e glad og stolt øve å bu i et land som Norge.

Gratulerer med dagen!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar